OGIBiz Website

Menu
49491
Banner
91729
Main Description
78252

Αυτονομία και άλλες πλατφόρμες

Main Description
50438

Εύκολη χρήση για όλους

Η πλατφόρμα της OGI απευθύνεται σε απλούς χρήστες χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, δίνοντας τους την δυνατότητα να μπορούν μόνοι τους να συντηρούν το site, κάνοντας τις όποιες αλλαγές χρειάζονται όποτε κρίνουν ότι είναι απαραίτητες, χωρίς κανένα κόστος στην OGI ή σε κάποιον προγραμματιστή, ενδεικτικές αλλαγές :
 
  • Τα στοιχεία της επιχείρησης
  • Τα κείμενα
  • Τις τρέχουσες προσφορές
  • Τις φωτογραφίες και τα video
  • Να προσθέσει ή να αφαιρέσει κατηγορίες και υποκατηγορίες
  • Και πολλά ακόμη.
Vertical Image Area
74216
 
  
Παράδειγμα 1ο
Αποτυπώνεται το εύχρηστο menu του ηλεκτρονικού γραφείου που δημιουργεί η OGI στην κάθε συμβεβλημένη επιχείρηση.
 
 
 
 
 
 
 
Παράδειγμα 2ο
Η εύκολη διαχείριση αλλαγής προσφορών και Freebies.
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Παράδειγμα 3ο
Αλλαγές στο site σε κείμενα, φωτογραφίες, video σαν να είναι ένα απλό Word.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράδειγμα 4ο
Πανεύκολος τρόπος εισαγωγής κατηγοριών και υποκατηγοριών με το πάτημα ενός κουμπιού κάτω αριστερά (Add New Page)
 
Horizontal Image Area
89117

Σχετικά με την Παγκόσμια Ιδέα μας 

Τα προιόντα (Πλατφόρμες)

Τον Ιανουάριο του 2014, το ταξίδι μας ξεκίνησε με το OGI Discounts, ένα παγκόσμιο ιδιωτικό Discount Club που προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και τεράστια πλεονεκτήματα για τα ψώνια όταν κάνουν αγορές εκτός σύνδεσης ή σε απευθείας σύνδεση.
 
Το 2016 δημιουργείται το OurGlobalIdea (OGI) και συνδυάζει τις υπηρεσίες OGI Discounts αλλά και νέες υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες δωματίων Live Webinar, το εργαλείο Δημιουργίας Lead Capture, Autoresponders, ένα αυτοματοποιημένο λεωφορείο μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Όλα αυτά τα εργαλεία προσφέρονται μέσω του καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου All-In-One.
Horizontal Image Area
89104
Η OGI έχει αναπτύξει πολλές πλατφόρμες λογισμικού για να διαλέξετε. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να είστε πελάτης αυτών των πλατφορμών, είτε μπορείτε επίσης να είστε ανεξάρτητος ιδιοκτήτης επιχείρησης και να μεταπωλείται αυτά τα εργαλεία στους πελάτες σας, και να κερδίζετε σημαντικά ποσά σε προμήθειες.
Vertical Image Area
89105

OGI Discounts είναι η εφαρμογή για κινητά που εμφανίζει εμπόρους που προσφέρουν εκπτώσεις και ειδικές προσφορές στα μέλη μας.
 
Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας τοπική ή παγκόσμια εκπτωτική λέσχη με το να είστε μέλος των εκπτώσεων OGI.
 

Με το OGI Marketing System μπορείτε να διαφημίσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία χρησιμοποιώντας το Lead Capture Pages και Autoresponders.
 
Η πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one για κάθε επιχειρηματία. Δημιουργήστε εκπληκτικές σελίδες πωλήσεων μέσα σε λίγα λεπτά.
 

Ένα μεγάλο εργαλείο πωλήσεων για τη δημιουργία myautomatedWebinar. Το MyAutomatedWebinar σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα webinar που είναι καταγραφικό αλλά μοιάζει με ένα live.
 
Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους συμμετέχοντες και να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους.

Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά;
 
Με το OGI AppBuilder μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή Android ή iPhone μέσα σε λίγες ώρες ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
 
 
Vertical Image Area
89108

Το OGIWebinar είναι μια πλήρως εξοπλισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία συνάντησης και παρουσίασης για επαγγελματίες όλων των επιπέδων εμπειρίας.
 
Σας επιτρέπει να κάνετε ζωντανές online παρουσιάσεις, εύκολα και χωρίς την ανάγκη πρόσθετων λήψεων.
 

OGI Discounts .net είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εκπτωτικούς συλλόγους στις ΗΠΑ που προσφέρουν εκπτώσεις τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και σε όλο τον κόσμο.
 
Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε εκπτώσεις Travel και Hotel από όλο τον κόσμο.
 

Το OGIbiz είναι μια πλατφόρμα Web Όλα σε Ένα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να διαφημίζουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο, να δημιουργούν τη δική τους ιστοσελίδα, να κάνουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και ταυτόχρονα να διαφημίζουν τις καθημερινές προσφορές και τις εκπτώσεις τους.
 

Το MyOnlineCoach είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ιστού που λειτουργεί ως εικονικό λεωφορείο για άτομα που εργάζονται στον κλάδο άμεσων πωλήσεων.
 
Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
Horizontal Image Area
89109
Εκτός από την πρόσβαση στην υπηρεσία του προγράμματος που επιλέγετε, ως μέλος οποιουδήποτε προγράμματος μπορείτε επίσης να πάρετε δωρεάν ένα πλήρες, πλήρως λειτουργικό BackOffice, μέσω του οποίου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο πελατών και συνεργατών ανατρέχοντας στις υπηρεσίες του προγράμματος.
 
Οι λειτουργίες του BackOffice για όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δίκτυό σας, όπως:
  • Lead Capture Pages, Sale Pages & Affiliate links
  • Sales videos
  • Contact Manager
  • Video Tutorials and much more!
Footer
49510